Интерпримо ЕООД


„ИНТЕРПРИМО“ ЕООД извършва строителство и реконструкция на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Проектиране, изграждане, облицовка, оборудване, сервиз и поддръжка на плувни басейни и всичко свързано с водните развлечения, релакса и СПА удоволствията.
Предмет на дейност на фирмата е доставка на широка гама от материали, технологии, инженерни услуги и извършване на монтажни дейности свързани с изграждането на строителни системи и хидроизолации .

Доверието към „ИНТЕРПРИМО “ЕООД се дължи на екипа от висококвалифицирани специалисти и монтажници. Успехите са резултат от усилията и непрекъснато търсене, на нови идеи и още по-ефективни технологии и материали. 
Фирма "ИНТЕРПРИМО" ЕОOД предоставя комплексни услуги в сферата на сигнално-охранителни, пожароизвестителни, видеоохранителни и IT системи.
Работи с най-съвременните технологии в тези области, които могат да задоволят и най-взискателните клиенти. Техниката се закупува директно от производителя.
Проектиране, доставка, монтаж и сервизна поддръжка на:
* Системи за видеонаблюдение и видеоконтрол с цифров запис
* Системи за контрол на достъп и работно време с безконтактни чип карти
* Системи за пожароизвестяване
* Сигнално-охранителни системи
* Система за алармиране на рецепцията при проблем в банята на хотелска стая
* Хотелски брави с карти
* Автомобилни бариери
* Паркинг системи с еднократни магнитни билети
* Автоматика за задвижване на портални врати
* Рамкови и ръчни метал детектори, шлюзови кабини с и без вграден метал детектор
* Системи за охрана на стоки срещу кражби
* Изграждане на компютърни мрежи
* Изграждане на комуникационни мрежи
* Информационни мрежи
* Безжични мрежи
* Интелигентни сгради
* IT решения

Основни приоритети в работата са: качеството на изпълнението, стил, коректност във взаимоотношенията с инвеститори, подизпълнители и други участници в строителството.