Ер Ликид България ЕООД


Като част от Ер Ликид Група, Ер Ликид България е водещ производител и доставчик на технически газове на българския пазар от 1999 г.

 
Ер Ликид България притежава и управлява 3 завода за технически газове  в Перник, Пирдоп и Търговище, пълначен център за бутилки в Габрово и Пирдоп и дистрибуторски центрове в София, Варна, Бургас, Русе,  Пловдив, Пазарджик, Перник и Ботевград.

Газообразните и втечнени продукти на Ер Ликид България намират различни индустриални приложения в металургията, заваряването и рязането, рафинирането, в химическата и нефтохимическата промишленост, в хранително-вкусовата и хартиената промишленост и много други.  

Решенията, които предлагаме, са тясно съобразени с изискванията на клиента. Газовете ни могат да бъдат доставяни в газови бутилки, чрез изолирани цистерни за превоз на криогенни флуиди или чрез тръбопроводи. Предлагаме и услуги на място, които са специализирани за производство на газове директно при клиента.  

Благодарение на техническата експертиза и производствения ни капацитет ние можем да предоставяме иновативни индивидуални решения и услуги, които помагат на клиентите да подобрят ефикасността и качеството на производството си, както и безопасността и опазването на околната среда.