Еко Бърн ООД


Еко Бърн ООД е официален и единствен вносител на USA отоплителните системи CLEAN BURN.Компанията е световен лидер в производството на отоплителни централи работещи с отработено масло.Clean Burn е най-големият световен производител на отоплителни системи, използващи отпадъчни масла от 1979 г. до днешни дни.
Те произвеждат безплатна топлина, получена при изгарянето на моторно масло и на други петролни продукти, с широка употреба при двигатели с вътрешно горене.Технологията на горивния процес е иновационна, тя позволява постигането на пълното изгаряне на горивото и отдаването на максимално количество топлина в отопляваното помещение. Горелката на отоплителната система е универсална и работи както с отработено масло, така и със дизелово гориво, биодизел, употребявано готварско олио. Със смяна на горивото не се изисква пренастройване на системата.Процесът на работа е изцяло автоматизиран. От екологична страна продуктът е напълно надежден и сертифициран от всички екологични институции.Clean Burn произвежда отоплителни централи с топлинна мощност в диапазона от 45 до 146 KW/h. В зависимост от отоплителния агент централите се делят на два вида:
-генериращи топъл въздух.- генериращи топла вода за отопление и битово горещо водоснабдяване.Продуктите притежават всички сертификати за сигурност, безопасност, екология и енергийна ефективност действащи в европейския съюз.Отоплителните системи CLEAN BURN са идеален вариант за отоплението на автосервизи. Те могат да бъдат инсталирани лесно, като се закачат за тавана, или да се прикрепят към незапалима платформа.С оглед на количеството отработено масло оставащо неоползотворено и представляващо огромен проблем от страна на съхранение. Еко Бърн ООД предлага освен продажбата на отоплителните системи и техния транспорт, монтаж, узаконяване, пускане в експлоатация и сервизно обслужване. Технологиите Clean Burn са използвани в различни райони по света, включително Централна и Източна Европа, района на Пасифика и Русия.
За контакти посетете сайта ни www.cleanburn.bg