Доставка експрес


DOSTAVKAEXPRESS.COM - доставка и посредничество за онлайн пазаруване на стоки от онлайн магазини базирани в UK (Англия). Поръчки от всички световно известни онлайн магазини. Доставки всяка седмица. Всяка сряда тръгване от Лондон. Услуга „Пощенска кутия“ - адрес за получаване на поръчки от онлайн магазини в Лондон. Безплатна доставка от Англия до България за стоки закупени от SPORTSDIRECT.COM. Ние доставяме експресно вашите поръчки от онлайн магазини от Англия до посочен адрес в България. Dostavkaexpress.com може да ви асистира при поръчка на стоки от онлайн магазини базирани в Англия (UK). С нас пазурувате маркови стоки от онлайн магазини от Англия лесно, удобно и евтино. Експресна доставка на поръчки от всички световно известни онлайн магазини. Нашите доставки от онлайн магазини в Англия са бързи и евтини - на цената на вътрешна доставка от български куриери. Цена за доставка до България до 5кг – 5 GBP. За поръчки над  5 кг. - 1.00 GBP на кг. Така онлайн пазаруването може да бъде наистина приятно и да Ви спести време и пари. Приятно онлайн пазаруване с dostavkaexpress.com  от онлайн магазини базирани в Англия и Великобритания(UK). DOSTAVKAEXPRESS.COM e Вашият надежден и предпочитан партньор при поръчки от онлайн магазини от Англия (UK) Великобритания. Поръчки на стоки от Sportsdirect.com, MandMdirect.com, La Redoute, Asos, JDsports. и други онлайн магазини.

Доставка без оскъпяване до градовете в които dostavkaexpress.com има офиси - София, Бургас, Стара загора, Варна и Шумен. За повече информация и поръчки от онлайн магазини от Англия UK посетете нашия сайт dostavkaexpress.com. Там ще намерите каталог на онлайн магазини от Англия с които работим. За връзка тел: 0892 219773.

Dostavkaexpress.com извършва транспорт и доставка на стоки и пратки по релацията Англия(Лондон) - България-Англия. Всяка сряда тръгване от Лондон. Експресна доставка от Англия за 3 дни. Ние доставяме от Англия експресно вашите стоки поръчани от онлайн магазини от Англия UK, личен багаж, пратки, документи и др. Доставка до посочен адрес в България. Нашите доставки от Англия до България са бързи и евтини. Цена на доставка до 5-кг. - 5 GBP. Лицензиран транспорт Англия-България-Англия. Регулярни доставки от Англия(Лондон). Доставка на поръчки от онлайн магазини от Англия UK. Групажи по линията Англия(Лондон) – България – Англия.

За връзка тел: 0892 219773.

Доставка без оскъпяване до градовете в които dostavkaexpress.com има офиси - София, Бургас, Стара загора, Варна и Шумен. За повече информация за доставки от Англия посетете нашия сайт dostavkaexpress.com