Биттел ЕООД


Биттел е водеща българска компания, утвърдила своите позиции в областта на международната търговия – внос и износ, търговия на едро и дребно и интернет търговията. Основният продуктов асортимент включва: климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за дома и обзавеждане за офис, канцеларски материали и ученически пособия. Продуктите, които се включват във портфолиото на компанията, отговарят в максимална степен на нуждите и потребностите на потребители и търговци.

Биттел е официален вносител и представител за България на следните търговски марки: Gigaset, Panasonic, Alcatel, ACI Farfisa, Cobra, Uniden, Carmen, Techpoint, Genex.

 

Мебелите с марка Carmen заемат съществена част от портфолиото на БИТТЕЛ. Луксозните серии мека мебел, кожени дивани с релакс механизми, ъглови холови гарнитури и кожени спални се характеризират с изключително прецизната си изработка, висококачествени материали, ултрамодерни цветови комбинации, елегантен дизайн и несравнимо удобство. Предлагаме разнообразие от офис мебели и мебели за дома, офис столове.