Алпексперт груп ООД


            АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е специализирана в работата на височина по индустриален алпийски способ (ИАС). Фирмата работи с квалифицирани по системата на АРАС промишлени алпинисти и изпълнява редица строителни, довършителни, ремонтни и почистващи услуги.

            Сред основните дейности, които компанията извършва, са монтаж на топлоизолационни системи, почистване и поддръжка на стъклени, каменни и окачени фасади, работа по метални конструкции, височинни монтажи и демонтажи.

            „Алпексперт груп” ООД извършва фасадни почиствания по алпийски способ. Фирмата има голям опит в почистването на високи стъклени и декоративни фасади. Фирмата изпълнява основно и периодично почистване на каменни фасади, почиства и поддържа промишлени и производствени съоръжения.

           „Алпексперт груп” ООД е атестирана от АРАС да извършва обучения на хора за работа на височина по алпийски способ. Фирмата има разработени учебни програми по безопасна работа на височина за работници от всички сфери на индустрията. Фирмата също предлага ЛПС за работа на височина на водещи европейски производители.