Sofia Diesel Center / Dieselland Bulgaria


София Дизел Център- Ексклузивен дистрибутор на Dieselland за източна Европа.
Освен диагностика и дефектациа на CRI (Common Rail) инжектори Bosch, Delphi, Denso, Continental (+ Piezo), стендът за дюзи и помпи CR-NEXT е единствения на пазара, който може да тества регулатори(DRV) и сензори за високо налягане(high pressure sensor), както и да позволява бърза оценка за състоянието на разпръсквача в зависимост от степента на разпрашаване на впръскваното гориво и измерване на количеството за единица време с висока точност.

Закупувайки стенд "CR-NEXT" Вие получавате:


-Фирмено обучение;
-Безплатен ъпдейт на софтуера -неограничено във времето;
-Осигурена поддръжка и резервни части на стенда(гаранционно и извън раранционно)
-Доставка на резервни части за ремонт на Common Rail инжектори Bosch и Delphi на преференциални(корпоративни) цени.
-Закупувайки стенд за диагностика на Common Rail инжектори CR-NEXT, Вие получавате основна технологична екипировка включваща всичко необходимо да стартирате работния процес още от първия ден.

 


Вече не е необходимо да наемате големи помещения за да тествате Common Rail инжектори (дюзи) и дизелови помпи. Малките размери на стенда CR-NEXT  позволяват ефективно използване на пространството в помещението за диагностика, дефектация и ремонт на дизелови горивни системи.

Може да контролирате стойностите от диагностичния тест от екрана или с Вашия компютър, като за връзка използвате USB изхода на CR-NEXT.

Използвания софтуер за управление на стенда CR-NEXT не е по-сложен отколкото други, които ползваме в ежедневието. Към софтуера има включена система за самодиагностика и бекъп на първоначалните настройки. Към всичко това може да се възползвате и от съпорт от София Дизел Център - дизел сервизът на София.

Автономното използване на стенд CR-NEXT позволява извършване на диагностични тестове както следва:

-BOSCH - Common Rail инжектори(CRI), сензори(HPS) и регулатори(RDV) за високо налягане;
-Delphi - Common Rail инжектори(CRI) и дозатори за високо налягане;
-Denso - Common Rail инжектори(CRI) и регулатори за високо налягане(DRV)
-Continental - Common Rail инжектори(CRI) и регулатори за високо налягане.

Изпитателните стойности (тест планове) на CR-NEXT са стандартизирани с първоначалните стойности на нови Common Rail инжектори Bosch, Delphi, Denso, Continental (+ Piezo). Екипа на Dieselland в тясно сътрудничество със София Дизел Център непрекъснато усъвършенства тестовите програми, като по този начин получавате неограничен безплатен ъпдейт на софтуера.