REall


ЗА ФИРМАТА
Основната дейност на "REall Еstate Group" са: строителство, инвестиционни проекти, юридически и счетоводни услуги в изкупуването в България и Европа. 

Нашата компания разполага с екип от квалифицирани специалисти, които осигуряват максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки. Ако търсите нова къща, апартаменти или други недвижими имоти "REall" ви осигурява достъп до всички необходими ресурси за се сдобиете с желаното жилище. 

Ако купувате или продавате недвижим имот и търсите по-добри начини за намиране на клиенти, REall може да ви помогне в това отношение. Сайтът ни Ви осигурява неограничен достъп до изчерпателна информация за предлаганите от фирмата обекти, актуализира се ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти и услуги в страната. Работата с нас ви гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижими имоти.Много по важно за Нас е клиент да остане доволен от обслужването и да ни препоръча на познат. Това е най-голямата реклама за Нас. 

"REall" Ви предлага: 

1. Прозрачност на сделките. 
2. Анализ на пазарната ситуация на даден район. 
3. Наборът Ни от оферти е внимателно селектиран. 
4. Поддържаме контакти с продавачи и строители които са проверени и имат добро реноме на пазара. 
5. Задължителни преговори с потенциалните клиенти с една единствена цел: да установим дали можем да бъдем оптимално полезни. 
6. Запазваме си правото да отказваме обслужване на клиенти, ако не можем да бъдем максимално полезни и прозрачни в бизнес отношение. 
7. Доброто обслужване в нашият бизнес е коректно отношение и липса на стресови ситуации за клиента. 

Целта ни е "ДА ПРАВИМ ВСИЧКО" желано от Вас в сферата на недвижимостите!