Мега Експрес


Мега Експрес - град София | Реклама

Мега експресе рекламна агенция с утвърдени позиции на рекламния пазар. Създадения от нас екип има изградени трудови навици и отговорност към изпълнението на поставените задачи.

Мега експрес разполага с голям екип от промоутъри, проверяващи, мениджъри и логистика.

Водещи в нашата дейност са желанието за провеждане на успешни рекламни кампании и постигане на максимален ефект. Услугата, която предлагаме, обхваща разпространение на рекламни материали, брошури, листовки, плакати, писма, стикери, визитки, промоционални подаръци и сувенири, проспекти.

Агенцията бързо заема своето място на пазара като постоянно разширява дейността си. Пропорционално развива всички свои отдели, като всеки един от тях е приоритетен.

Мега експрес предлага дизайн, предпечат, печат, разпространение на визитки, флаери, брошури, календари, дипляни, лога, каталози и други.

Използването на безадресно и адресно разпространение е ефективен и евтин инструмент за реклама, себестойността на която никой друг рекламен канал не може да осигури. Постига се силна регионална насоченост при много ниска цена на рекламен контакт. Ние ще ви помогнем с изготвянето на рекламни материали, определяне мащаба на промоцията и разпределението по градове и райони.

При нас ще получите пълно обслужване- като начало ще изготвим подходящия дизайн на рекламата. След това ще отпечатаме необходимото количество рекламни материали на най-добри цена. И накрая ще ги разпространим на желаната от Вас аудитория.

По този начин ще изразходите минимални усилия и финансови средства, а ще получите отличен резултат!