HG & Sons - Пречиствателни станции


Фирма HG & Sons е официален представител на чешката  Envi-pur. Пречиствателните станции, които предлага на българския пазар се доказаха през последните 10 години като най-сполучливият продукт в  пречистването та отпадни води . Технологията на пречистване е на чешки учени, патентована е  и няма аналог.  Тя е чист аеробен процес на биологично пречистване, който не позволява натрупването на излишна утайка и така тези пречиствателни станции не изискват често изпомпване. Няма никаква миризма и могат да се поставят в непосредствена близост до дома.

При пречиствателни станции с технология   BIO CLEANER няма никаква поддръжка и не се добавя нищо. Технологията е така прецизирана, че се използват безопасни микроорганизми, участващи в естествената човешка микрофлора, които сами създават своя биологична среда със стартирането на съоръжението.

Технология  BIO CLEANER е едно революционно постижение на чешката фирма Envi-pur, което се доказа много успешно в България и през последните години тези пречиствателни станции са най-предпочитани от българския потребител.

Изключителното разнообразие на модели и възможност за избор, допълнително прави съоръженията оптимално решение за всяко домакинство, което няма възможност за свързване с централна канализация.

Икономични, без изисквания за поддръжка, безшумни и с добър дизайн, лесни за експлоатация и не заемащи почти никакво пространство, пречиствателни станции BIO CLEANER са най-доброто решение и за много хотели, жилищни сгради и предприятия.
Пречиствателни станции "BIO CLEANER" са много рационална разработка, която позволява да се задоволят изискванията на всички клиенти. Тези пречиствателни станции обикновено се монтират под земното ниво, но може да се поставят и над земята.Пречиствателни станции с технология "BIO CLEANER" могат да се инсталират както в реконструриани септични резвервоари или помийни ями, така и в самите къщи.
Биологичната пречиствателна станция "BIO CLEANER" се доставя като напълно завършен продукт и пускането в експлоатация е част от доставката.

Технология  BIOCLEANER е патентована на три континента и е най-добрата технология на българския пазар.

Съоръженията работят перфектно и нямат нужда от никаква допълнителна поддръжка, но фирмата дава  за своите клиенти 4 годишно гаранционно обслужване на електрониката, а самите контейнери са от изключително здрав полипропилен и имат минимален живот 50 години.