VessinA


VessinA.com - зад това име стои един малък екип. Всеки един от нас е добър в тази професия, но се стреми да се усъвършенства във всяка една друга сфера, с което да подобри  изгледа на нашите дрехи в по-добра светлина пред Вас. Ние се отнасяме с внимание при изработката на всеки един елемент от наша дреха, както и с подбор на детайли, орнаменти и допълнителни шивашки аксесоари към нея. Стремим се да подобрим и постигнем максимално високо качество при изработката на нашите дрехи. При изработка на дрехите ни, ние мислим за Вас – нашите клиенти, като за приятели и не си позволяваме несъвършенства.

Чрез този онлайн магазин, ние се опитваме да обединим интернет търговия, за да достигнем по – бързо до Вас и шивашко ателие – Бутик, където дрехите се изработват в малки серий с високо качество. Предимството при VessinA е гъвкавостта, ние се стараем да задоволим всеки един клиент, като това се изразява с индивидуална изработка на дреха с размери на клиента и възможност за избор на цвят при желание на същия. Всяко едно Ваше желание ще се коментира с наш оператор до изясняване на всички подробности. Ние имаме модели, които ще се предлагат до изчерпване на количеството, зависещо изцяло от използвания текстил.

Ние се стремим да подбираме качествени платове, които са с произход от Италия, Дубай, Турция и Гърция. Продължаваме да търсим нови за нас производители на платове, за да предоставим по-голям избор на текстил за Вас.

Предлагаме дрехи на консигнация .