Бочев Транспорт ЕООД


Бочев транспорт предлага превоз на товари на територията на София и по-големите градове в страната. Фирмата има дългогодишен опит в товарния транспорт и подхожда индивидуално към своите клиенти. Комуникацията с тях се осъществява лично и подходът е персонализиран, за да може да се избере най-изгодно и разумно решение за превозвания товар. Транспортните услуги за на конкурентни цени и се предлагат отстъпки за редовни превози.

Транспортната фирма разпоклага с камиони и бусове с различна височнина и товароносимост, снабдени с всички необходими съоръжения, които укрепват товарите. Освен това, се предлага и комплексно обслужване – пренос от врата до врата, хамалски услуги, опаковане на мебели офис оборудване и др.

Предимството на Бочев транспорт е, че винаги се съобразява със своите клиентите, с техните изисквания и естеството на превозвания товар. Фирмата предлага най-гъвкавите решения за транспортни услуги в удобно за клиентите време. Това я прави предпочитана сред компаниите, извършващи товарен транспорт.