АРТО - Агенция за превод и легализация. Езиково обучение


АРТО - Агенция за превод и легализация. Езиково обучение, city of Plovdiv

АРТО предлага преводи на лични и фирмени документи за България и чужбина, както и преводи на общи и специализирани текстове във всякакви области.

Агенцията притежава сключен договор No 1687 с Консулски отдел на МВнР.

Отговаряме пълноценно на всички изисквания за преводаческа агенция, поставени пред нас от Министерството на външните работи на Република България, което е Вашата гаранция за успех, сигурност и качество.

Със своя професионален и голям екип от преводачи и специалисти във всякакви области - право, медицина, икономика, техника, Ви гарантираме качествена услуга, прецизност и бързина.

Мисията ни винаги е била да бъдем максимално полезни на хората, които ни се доверяват; да допринесем със знанията си за тяхното бъдеще и по-добър живот. Ето защо открихме и Учебен център "Арто", локализиран за Ваше удобство в самото сърце на Пловдив - на Главната улица, точно срещу Макдоналдс, входът до Обменното бюро.

Благодарение на професионализма, компетентността и уникалното отношение към всеки клиент спрямо личните му нужди, "Арто" се превърна в бързоразвиваща се и налагаща се на пазара компания.

Доверете ни се! Ние можем да Ви помогнем!