Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Стоматологична Клиника “Ведра Дентал”

Договаряне
03.05.23
град София
Стоматологична Клиника “Ведра Дентал”
Стоматологична Клиника “Ведра Дентал” Стоматологична Клиника “Ведра Дентал”
Обява от
Частно Лице

“Ведра Дентал” е стоматологична клиника с денонощни зъболекари в град София, ж.к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип протези, изграждане на отделен зъб, поставяне на брекети за възрастни и деца и други. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други.

Разполагаме с екип, който ще бъде способен да се грижи за вас във всяка една от следните сфери - кариесология и ендодонтия, ортодонтия, имплантология, пародонтология, орална, лицево челюстна хирургия и физиотерапия. Същият този екип ще работи и върху Вашата зъбна естетика, която включва избелване на зъби, бондинг, фасети, керамика, червена естетика и други. Като допълнение към тези услуги, ние прилагаме и така наречената холистика, която представлява наука за взаимодействието на частите в тялото - по какъв начин всяка част се отразява на цялостния организъм и как самият организъм се отразява на всяка една част.

Предлагаме голям обсег на дентални услуги за София на конкурентни цени, които предлагаме на нашите клиенти. Можете да намерите прикачени снимки с част от услугите ни и цените към тях, с които ще Ви помогнем да излекувате или заздравите своя дъвкателен апарат. Едно от главните условия за това е квалифицираният и опитен персонал, който се изисква за качественото извършване на тази задача.


© 2007-2024 Безплатно.net