Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Маг Вили-Ще помогна на самотните, на разделените, на хората с проблеми!!!

Договаряне
вчера в 11:54 ч.
град София, град Гео Милев
Маг Вили-Ще помогна на самотните, на разделените, на хората с проблеми!!!
Вид услуга
Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм , Виж още → Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки
Гледане на
По име, По рожденна дата
Обява от
Частно Лице

ЩЕ ВИ ПОМОГНА ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ НЕ НА ДУМИ И С ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ, А СЪС СИЛНИ И ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО РИТУАЛИ, с които ще променя живота ви към добро - ще направя живота ви спокоен, пълноценен, хубав и щастлив! Не работя на импулсни телефони и не се възползвам от вашата болка. Мога да помогна на тези от вас, който имате някой от следните проблеми:

1. Намиране наподходящ партньор за дълготрайна връзка, създаване на семейство.

2.Връщане на любимия, събиране на разделени двойки.

3.Подобряване на отношенията в семейство, хармонизиране на отношенията родители-деца.

4.Помощ при безплодие, депресия, алкохолна, наркотични или друга зависимост.

5.Изчистване на блокажи на енергийно ниво здраве, за да може лекарите да открият точно вашето заболяване и да ви предпишат най-доброто лечение.

6.Изчистване на всякакви магии, в това число турски, цигански, копанарски и вуду магии. Работя с икони, а също така и с неща от Турция, Йерусалим, Валенсия.

7.Силна енегийна защита.

МИЛИ ХОРА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО РЕШАВАТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА СИ И МИ СЕ ДОВЕРИТЕ, ЗА ДА КАЖЕМ " СТОП" НА ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАТЕ И ДА ДАДЕМ ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ! ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ХУБАВ, СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ! ПОМОГНАЛА СЪМ НА ХИЛЯДИ ХОРА КАКТО ОТ БЪЛГАРИЯ, ТАКА И НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА - ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС!

0885260763 И 0893962229

© 2007-2024 Безплатно.net