Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Допълнителни доходи в свободното време (почасова работа онлайн)

Договаряне
25.05.24
град София
Допълнителни доходи в свободното време (почасова работа онлайн)
Вид заетост
Непълно работно време
Образoвание
Средно
Езици
Английски, Български
Обява от
Частно Лице

Здравейте,

Намерих един доста лесен начин да се изкарват малко допълнителни пари в свободното ни време - сайта Freecash.

Freecash предоставя възможност лесно да трупате $ като играете различни видове игри, попълвате анкети, извършвате различни видове задачи (като например да посетите даден сайт и да го разгледате и да цъкнете на някоя реклама), да инсталирате различни приложения (като АлиЕкспрес апликацията на телефона Ви, Honeygain, Opera browser и т.н.), гледане на видеа онлайн, абониране за различни видове игрални сайтове (казино и спорт онлайн залози), дори и ХБО МАКС, както и много други.

Също така сайта предлага атрактивна бонус система ако изкарвате 7 дни поред по минимум 1$ (всеки ден растящ безплатен бонус + на 7мия ден може да спечелите до 50$ бонус)

+ има ежедневен бонус (който не зависи от седмичния) и е обвързан с това колко общо $ сте генерирали, колкото повече сте генерирали, толкова повече е дневния ви бонус.

Freecash има и изключително атрактивна политика за препоръчване на нови хора, започвате с 10% бонус от това, което е изкарал препоръчаният от вас човек, като може да стигнете до 30% бонус!

Freecash използва много различни видове за CASHOUT (теглене на средства), като най-удобния е PayPal (таксата за теглене чрез Пейпал е 5%), предлага се Виза гифт карти, Амазон гифт карти, Steam, Apple, Google Play, Spotify, Netflix, различни крипто валути (Биткоин, Етериум, Лайткоин, Догекоин) и други.

Аз съм теглил над 20 пъти, след кеш аут/теглене парите са в банковата Ви сметка до максимум 2 дни (обикновено не повече от час).

Може да разгледате различни видеа за freecash в youtube и да потърсите повече информация в интернет.

Регистрирайте се и го разгледайте, просто споделям от опит, може би на някои хора ще им бъде доста полезно и ще си изкарат добри и бързи пари в свободното време (особено удобно е за ученици и студенти).

След като се регистрирате през промо-линка показан долу може да се възползвате от безплатния първоначален бонус (първоначално получавате 1 бонус ковчеже за отваряне + когато изкарате 1$ в рамките на 48 часа получавате още три други ковчежета бонус за отваряне, ако не използвате пълния линк, а отворите сайта през браузъра без промокода не получавате този бонус).

Всичко зависи само и единствено от Вас и това колко време отделяте, може да изкарвате както няколко цента на ден, така и десетки, дори стотици долари (може да видите в класациите, че доста хора изкарват такива пари).

Ако имате въпроси съм насреща в скайп - JustHaveFun или по е-майл.

Успешна седмица!

© 2007-2024 Безплатно.net